Rekorder Isner nastavlja pobjeđivati u dugim mečevima

Autor: P.R.

Isneru je Atlanta prvi turnir od Wimbledona kada je u meču u trajanu od 11 sati i 5 minuta prevladao Francuza Nicolasa Mahuta. Ove sezone ispalio je 705 neobranjivih servisa.

Amerikanacu Johnu Isneru bilo je potrebno nešto više od dva i pol sata kako bi pobjedio luksemburškog predstavnika Gillesa Mullera u drugom kolu teniskog susreta u Atlanti rezultatom 4-6, 7-6 (8-6), 7-6 (9-7).

Isneru je ovo prvi turnir od Wimbledona kada je u meču u trajanu od 11 sati i 5 minuta svladao Francuza Nicolasa Mahuta. U ovom je meču Isner ispalio 33 asa i tako je zacementirao prvo mjesto na ATP ljestvici aseva s 705 neobranjivih servisa ove sezone.

Ovo je prvi ATP svjetski turnir održan u Atlanti od 2001.Te je godine potkraj travnja 18-godišnji Roddick u finalu slavio pobjedu nad Belgijancem Xavierom Malliseom.

Pobjedniku turnira pripast će 91.800 dolara.

Ako ste propustili povijesni meč Johna Isnera u Wimbledonu, pročitajte članak Gotov je najduži teniski meč u povijesti, pobijedio Amerikanac!

Rezultati susreta 2. kola s ATP turnira tenisača u Atlanti:

Taylor Dent (SAD) – Horacio Zeballos (Arg/4) 4-6, 6-2, 6-0




Michael Russell (SAD) – Rainer Schuettler (Njem) 1-6, 6-2, 7-5

John Isner (SAD/2) – Gilles Muller (Luk) 4-6, 7-6 (6), 7-6 (7)

Mardy Fish (SAD/6) – Robby Ginepri (SAD) 6-1, 7-5




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.