Foto: Matija Djanjesic/CROPIX

POBJEĐUJE I BUDUĆNOST HRVATSKOG TENISA: Naša mlada tenisačica i tenisač u polufinalima

Autor: Dnevno GIŠ

Nakon što se Borna Ćorić plasirao u polufinale ATP turnira u Beču, još dva odlična rezultata stižu s ATP Challengera u talijanskom Ortiseiju, gdje igra naš mladi Davis cup reprezentativac Borna Gojo i s francuskog seniorskog ITF turnira u Poitiersu, gdje igra naša Petra Marčinko.

Gojo je u četvrtfinalu igrao protiv domaćeg tenisača Giulija Zeppierija i pobijedio u dva seta 7:5, 6:2 i tako se plasirao u polufinale Challengera u Italiji.

Za finale naš tenisač igrat će protiv još jednog domaćeg igrača Flavija Cobollija, koji je pobijedio češkog veterana Lukaša Rosola.

Proigrala Marčinko

Isto dobre vijesti dolaze i iz Francuske gdje se naša mlada reprezentativka Petra Marčinko,  plasirala se u polufinale seniorskog ITF turnira u Poitiersu.

Petra je za plasman u polufinale pobijedila Talijanku Lucreziju Stefanini 6:3, 6:1, a u prva tri meča na ovom dvoranskom turniru na tvrdoj podlozi 16-godišnja Zagrepčanka je izgubila samo 12 gemova.

Ana Konjuh  na istom turniru zaustavljena je u četvrtfinalu od Filipinke Alexandre Eala s dva nula u setovima.




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.