Instagram

OTAC NOVAKA ĐOKOVIĆA ŠOKIRAO SUSJEDSTVO: ‘To je naša zemlja’, imao poruku i za Srbe!

Autor: I.K.

Srđan Đoković, otac prvog tenisača svijeta, privukao je pažnju svojim riječima o slučaju koji se već dugo vrti oko Novaka, zbog opasnosti da propusti Australian Open ako nije cijepljen protiv koronavirusa.

Đoković stariji bio je vrlo oštar, a sličan ton imao je i o jednoj drugoj temi. Pričao je o tome kako se prema Novaku odnose u Srbiji, bez puno lijepih riječi za status koji ima prvi tenisač svijeta.

Tijekom gostovanja u programu TV Prva, Srđan Đoković kazao je da njegovog sina više cijene u Crnoj Gori, koju je nazvao i – srpskom zemljom.

‘Vrijeme je da se podigne brada’

‘U Crnoj Gori, koja se odvojila od Srbije, mogu se oni odvajati koliko hoće, ali to je naša zemlja, u Budvi i Nikšiću je počasni građanin. A gdje je u Srbiji počasni građanin?’, rekao je Đoković stariji o svojem slavnom sinu.

‘Zapitajte se malo. Vrijeme je da se podigne brada’, dodao je Srđan Đoković.

Komentirao i zapadne zemlje

U svojem opisu kako se Novaka doživljava, njegov otac govorio je i o tome kako se prema prvom tenisaču svijeta odnose u zapadnim zemljama.

Kako smatra Srđan Đoković, na zapadu ne vole njegovog sina, ali ga jako poštuju.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.