14, June, 2021, Belgrade - Novak Djokovic's family and friends at the Novak restaurant in New Belgrade are celebrating winning Roland Garros. Dijana and Srdjan Djokovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 14, jun, 2021, Beograd - Porodica Novaka Djokovica i prijatelji u restoranu Novak na Novom Beogradu slave osvajanje Rolan Garosa. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

OTAC ĐOKOVIĆA POKAZAO PREPISKU SA SINOM! Nikako ga nije htio poslušati, evo što mu je sve napisao!

Autor: P. V.

Malo tko je mogao očekivati da će Novak Đoković nakon što je onako “razvalio” konkurenciju u prvih šest mjeseci “kapitulirati” od Alexa Zvereva, odnosno u borbi za treće mjesto od Pabla Carrena Buste.

Novi šok uslijedio je nakon što je odbio igrati s Ninom Stojanović meč za broncu, potom je bahato dao intervju od 14 sekundi u miks zoni, a da ne spominjemo dernjavu prema svom boksu na tribinama, bacanje reketa, gestikulacije prema sucima.

Poznato je da ga je Goran Ivanišević odgovarao od Olimpijskih igara, upravo zbog šanse da osvoji sva četiri Grand Slam turnira u sezoni, a čini se da nije bio jedini.

‘Nemoj putovati u Japan!’

Tako je Srđan Đoković gostujući u jednom podcastu otkrio prepisku sa sinom…

Foto: A.K./ATAImages

“Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebao ići u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledatelja, opet bi morao biti u karanteni. To jednostavno bez gledatelja nije Olimpijada. Voli te tata”, napisao je Srđan u poruci.

Screenshot

Novak mu je odgovorio sljedeće:

“Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Htio sam uzeti tri-četiri dana pa osjetiti kako mi je tijelo. Ja se uvijek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se”.




Nije poslušao i sad je sigurno požalio. A svojim hejterima, kojih je poprilično, da je novi materijal da se zabavljaju…

Screenshot

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.