FOTO: YouTube
+ AAA -

ON SE NE PREDAJE: Karlović u zadnjem kolu kvalifikacija za Cincinnati

Autor: Andrija Kačić Karlin

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u zadnje kolo kvalifikacija na teniskom ATP turniru u Cincinnatiju gdje je sa 4-6, 6-4, 7-6(6) pobijedio Amerikanca Tennysa Sandgrena poslije sat i 45 minuta igre.

Prvi set je počeo izjednačeno, ali ga je osvojio američki tenisač kada je Karlović izgubio svoj servis kod vodstva Sandgrena 5-4. U drugom setu je Karlović odmah na početku uzeo servis Amerikancu i tu je prednost održao do kraja te je izjednačio u setovima na 1-1. Treći, odlučujući set, odlazi u tie-break i Sandgren ima prednost najprije od 5-1, a onda i 6-3 i tri meč lopte. Međutim, tada Karlović osvaja pet poena zaredom i osvaja treći set.

Ovo je bio drugi međusobni ogled Karlovića i Sandgrena, 72. tenisača na ATP ljestvici, i prva pobjeda hrvatskog tenisača.

U zadnjem kolu kvalifikacija 40-godišnji Karlović će igrati protiv Phillippa Kolschreibera (ATP-73.) s kojim je do sada igrao šest puta i slavio samo dva puta.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.