NOVI ŽIVČANI ISPAD ĐOKOVIĆA posramio i njegovu ženu Jelenu (VIDEO)

Autor: I.K.

U trenutku kad je izgubio drugi set Đoković je prvo skinuo majice, zatim "testirao čvrstinu" svog reketa na torbi pokraj sjedalice, a onda je krenulo psovanje...

Očito je kako je Novak Đoković našao novi način izbacivanja bijesa iz sebe kada mu ne ide sve prema planu, jer u zadnjih nekoliko mjeseci redovito ima izljeve bijesa u kojima psuje što stigne obično gledajući prema loži u kojoj sjedi njegova obitelj i trener Boris Becker. Tako je bilo i u četvrtfinalnom meču na US Openu protiv Španjolca Feliciana Lopeza. U trenutku kad je izgubio drugi set Đoković je prvo skinuo majice, zatim “testirao čvrstinu” svog reketa na torbi pokraj sjedalice, a onda je krenulo psovanje…

Nedavno je tako slučajno preplašio skupljačicu lopte koja je zaplakala jer se izderao u njezinoj blizini, a ovaj put nakratko je posramio svoju suprugu Jelenu, koja je u tim trenucima bila na radijskoj vezi u prijenosu uživo. Legendarni tenisač John McEnroe koji je sada tv komentator upitao je Jelenu može li prevesti što je Novak psovao, ali ona se samo smiješila i kimnula glavom da ne želi prevesti. U svakom slučaju taktika je Noletu ponovno upalila, jer je osvojio naredna dva seta i ušao u polufinale.

Podsjetimo, Đoković u polufinalu igra sutra protiv našeg Marina Čilića. Bit će to njihov 14. međusobni dvoboj i nadamo se prva pobjeda Čilića koji ima 13 poraza od Novaka.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.