Foto:AP/Jean-Francois Badias/Guliverimage

Novak Đoković u finalu Roland Garrosa! Ozljeda Alcaraza otvorila je put Srbinu do finala

Autor: Gordan Ivan Šojat

Novak Đoković došao je do velike pobjede u polufinalu Roland Garrosa, nakon što je s 3:1 u setovima bio bolji od mladog Španjolca Carlosa Alcaaraz

Đoković je tijekom ovog meča bio jako sabran, nije imao ispade kakve smo navikli gledati, a možda je glavni uzrok poraza Alcaaraz ozljeda koju je dobio u trećem setu kada je čak predao jedan gem Srbinu.

Novak je odlično ušao u meč i brzo je poveo s 3:1 u gemovima, ali Alcaraz se pokazao kao dostojan protivnik, no Nole nije ispustio prednost i prvi set je riješio s 6:3 u soju korist.

Ozljeda Španjolca




Carlos Alcaraz je pokazao što može u drugom setu koji je dobio s 7:5, ali u trećem počeli su veliki problemi za mladog Španjolca.

Alcarazje osvojio svoj servis na otvaranju trećeg seta i onda počinju problemi s grčevima kod Španjolca, koji je zatražio liječničku pomoć i tako je izgubio gem i nakon toga nije više bilo povratka za njega u meč.

Treći set je Novak s lakoćom dobio s 6:1 u gemovima i poveo je s 2:1 u setovima, dok je četvrti set potpuno otišao na stranu Đokovića s 6:1 te se Srbin s ukupnih 3:1 u setovima plasirao u ovogodišnje finale Roland Garrosa.

 

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.