Ne znam kako mi se ovo dogodilo, uopće ne volim sport

Autor: Totalsport

Serena Williams, osvajačica 13 Grand Slam naslova, iskreno je priznala: 'Ne volim trenirati, ne volim nikakav fizički napor. Daleko više volim samo sjediti i ležati. Ili kupovati! U tome sam puno bolja'.

– Danas mi se više ne da igrati tenis – izjavila je u Brisbaneu slavna američka tenisačica Serena Williams, vlasnica 13 pojedinačnih naslova na turnirima najviše, Grand Slam kategorije.

– Moje je zanimanje za sport vrlo skromno. Nikad ga nisam voljela gledati niti se njime baviti. Iskreno, uopće ne znam kako se moglo dogoditi da postanem vrhunska sportašica – iskreno je priznala 29-godišnja tenisačica dodavši:

– Ne volim trenirati, ne volim nikakav fizički napor. Daleko više volim samo sjediti i ležati. Ili kupovati! U tome sam puno bolja.

U Australiji se Serena u ponedjeljak vratila na teniske terene odigravši prvi meč nakon poraza u finalu US Opena. U prvom je kolu WTA-ova turnira u Brisbaneu nadigrala Južnoafrikanku Chanelle Scheepers 6-2, 6-3.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.