Photo: Profimedia

NAPAO I ĆORIĆA PA DOBIO ŽESTOK ODGOVOR: ‘Ne poštujem ga kao ljudsko biće’

Autor: Matija Majdak

Nick Kyrgios na naslovnicama je češće zbog svojih ispada, nego zbog uspjeha na teniskom terenu.

Australski tenisač nedavno je napao i našeg Bornu Ćorića, a sada se na njega žestoko obrušila bivša britanska tenisačica Anabel Croft.

‘Kyrgios je zauzeo poziciju moralista i jako često ga možemo čuti, a ja bih rekla da je on nestvarno bezobrazan i zloban prema određenom broju svojih kolega. On je redovito napadao Đokovića i Thiema, a nedavno sam vidjela da je Ćorića nazvao maloumnim i najdosadnijim igračem za gledanje’, započela je Croft pa nastavila:

‘On je veoma razgovijetan i to što radi privlači puno pažnje. On je sebe, na neki način, pretvorio u lošeg dečka, u zlikovca, a sada pokušava biti moralno iznad svih… Moram reći da poslije svega što je napravio ja sigurno neću biti ta koja ću poštovati to što sada radi.’

‘Na kraju krajeva ja njega ne poštujem kao ljudsko biće zbog toga kako se ponaša na terenu, tako da mi ga je teško slušati kako priča o tome o čemu je pričao’, zaključila je Croft.

(VIDEO) Tenisač koji se okomio na Novaka i Ćorića odustao od US Opena pa raspalio: ‘Ne možete plesati po stolovima, zgrtati novce po Europi ili tražiti brzu zaradu’




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.