Nadal otkazao Barcelonu

Autor: hina

Osjećam grižnju savjesti što neću igrati baš u Barceloni, ali moje tijelo treba odmor. Barcelona je moj turnir, tu je moj klub i stvarno sam imao veliku želju nastupiti, rekao je španjolski tenisač.

Samo dana nakon što je vrlo uvjerljiv način i po šesti puta zaredom osvojio Monte Carlo španjolski tenisač Rafael Nadal objavio je da odustaje od nastupa na turniru u Barceloni zbog umora.

– Osjećam grižnju savjesti što neću igrati baš u Barceloni, ali moje tijelo treba odmor. Barcelona je moj turnir, tu je moj klub i stvarno sam imao veliku želju nastupiti. Krivicu snosi i ATP koji je jako loše složio raspored turnira na zemlji – kazao je Nadal.

On je turnir u Barceloni osvajao zadnjih pet puta, ali se učestalo žalio na termin turnira koji je, po njemu, preblizu Roland Garrosu.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.