Instagram/screenshot

MAMA HRVATICA NAPOKON PROGOVORILA! ‘Nikad nisam mislila da će baš nju oženiti, a u ovome se nikako ne slažemo!’

Autor: P.V.

Dijana Đoković, majka ponajboljeg tenisača svih vremena, Novaka Đokovića, dala je intervju u kojem je otvoreno govorila o nekim intimnim, obiteljskim temama.

Dijana, koja je inače iz okolice Vinkovaca, otkrila je neke detalje u emisiji za Blic. Primjerice, nije mogla niti zamisliti da će se vjenčati s djevojkom koju je upoznao kao 18-godišnjak.

“Kao dečko koji se bavi tenisom, nije imao previše vremena za zabavljanje”, otkrila je Dijana.

‘Doveo i djevojku odbojkašicu’

“Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu još jednu djevojku. To je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će se vjenčati. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom”, dodala je mama Đoković.

Screenshot/YouTube

Majka prvog tenisača svijeta ne podržava neke stvari, ali se trudi ne miješati u život svog sina.

“Normalno je i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja miješam. Nažalost, oni rijetko dolaze, stvorili su svoju obitelj i oazu. A Jelena neke stvari radi na svoj način.”, rekla je mama Đoković koja precizira:

screenshoot/instagram

“Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju prehrane koju ne podržavam!”.




Veliku ljubav Novak i Jelena okrunili su 10. srpnja 2014. godine, a danas su ponosni roditelji sina Stefana i kćeri Tare.

 




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.