Photo: Profimedia

LOŠ DAN HRVATA U PARIZU! Kraj za Karlovića i Mrdežu u dva seta

Autor: Hina

Hrvatski tenisač, 41-godišnji Ivo Karlović nije se uspio plasirati u posljednje, 3. kolo kvalifikacija Roland Garrosa, bolji od njega je u 2. kolu bio 24-godišnji Francuz Benjamin Bonzi sa 6:3, 7:6 (3) nakon sat i 20 minuta igre.

U čitavom susretu ostvaren je samo jedan break, Bonzi je oduzeo servis Karloviću u šestoj igri prvoga seta te je dobio tu dionicu sa 6:3.

Karlović je jedine dvije break-lopte u ssuretu izborio kod vodstva 6:5 u drugom setu, bile su to ujedno i set-lopte, no Bonzi je ipak uspio poravnati na 6:6, a zatim i zaključiti dvoboj u tie-breaku.

Ranije u srijedu svoj nastup u kvalifikacijama Roland Garrosa završila je i Tereza Mrdeža, nju je u susretu 1. kola sa 6:2, 6:2 svladala Rumunjka Irina Maria Bara.

Rumunjskoj tenisačici, 147. na WTA ljestvici, bilo je potrebno sat 22 minute za pobjedu nad Mrdežom koja je 243. tenisačica svijeta. Ovo je bio njihov četvrti međusobni ogled i druga pobjeda Bare.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.