Izvor: Instagram/@calmathata

LIJEPA BRAZILSKA LIJEČNICA OPTUŽILA TENISKU ZVIJEZDU ZA NASILJE! Nekoć je osvajao US Open, a sada je pod policijskom istragom!

Autor: F.F

Veliki skandal zatresao je teniski svijet! Nakon što je djevojka optužila Aleksandra Zvereva za nasilje, pojavile su se slične optužbe na račun drugog tenisača.

U pitanju je Thiago Seyboth Wild, trenutno 124. igrač svijeta, kojeg policija Rio de Janiera istražuje zbog navodnog psihičkog i fizičkog maltretiranja bivše žene Thayane Lime. Brazilac je navodno psihički zlostavljao suprugu te joj nanio i fizičke povrede.

Inače je Thayana vrlo popularna na Instagramu, a po struci je liječnica biomedicine koja je zatražila zabranu prilaska za svog bivšeg odabranika.

‘Natjerao me da mijenjam svoj cijeli život’

“Bez da sam to primjetila, natjerao me da promijenim cijeli svoj život. Nisam se smjela oblačiti kako želim, voljela sam duge nokte, a on je htio da nosim kratke jer su dugi za ‘kuje’. Ako se politički nismo slagali, a nismo on bi mi rekao da sam luda i da ‘ostanem s j*benim crncima s kojima se družim'”, prepričala je Thayana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THAYANE LIMA (@calmathata)





Thiago se još nije oglasio po pitanju optužba, a nekoć je slovio za veliku tenisku nadu. 2018. godine je pobjedio Lorenza Musettija u finalu juniorskog US Opena, ali mu profesionalna karijera nije išla u smjeru kakvom su mu predviđali. Do sada se nije ni jednom uspio probiti u Top 100 na svijetu.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.