Foto: Marko Dimic/PIXSELL

LEGENDARNI HRVAT NE VJERUJE U ĐOKOVIĆA! Ove riječi velikana razljutile su Srbe

Autor: G.I.Š.

Velika trojac svjetskog tenisa već polagano ulazi u godine u kojima će im mlađi igrači početi zadavati sve više muka na turnirima, a takvog mišljenja je dugogodišnji trener Rogera Federera i naš proslavljeni tenisač Ivan Ljubičić.

Po mišljenju mnogih, najveće šanse za osvajanje 21. velikog trofeja daju se Novaku Đokoviću, jer je prvi reket svijeta i bliži se njegov omiljeni Australian Open, ali Ljubičić ima drugačije viđenje.

Prije Australije, postoji nekoliko turnira na betonu za koje bivši hrvatski tenisač nije siguran da će ih Novak Đoković uopće igrati.

Mogao bi preskočiti Pariz

”Naravno, volio bih vidjeti Novaka na Mastersu u Parizu i završnom turniru sezone u Torinu, ali me ne bi iznenadilo da odluči da sve preskočiti i spremiti se za prvi Grand Slam sljedeće godine, tj. Australian Open. Sve je moguće, ne isključujem ni tu mogućnost”, naveo je hrvatski trener koji od 2016. godine radi sa Federerom.

Od onih koji dolaze, Ivan Ljubičić je naveo čak četvoricu koji mogu osvojiti Grand Slam titule prije Đokovića, Nadala i Federera.

”Ne bih se kladio kako će njih trojica biti dominantni. Dolaze novi, mlađi igrači, željni osvajanja najvećih turnira. To su Medvedev, Tsitsipas, Berettini i Zverev. Tako da ne isključujem mogućnost da Nadal, Đoković i Federer ne osvoje više niti jedan Grand Slam turnir. Ali nekako ipak ne vjerujem u tu mogućnost. Jedno je sigurno, sve će ih manje osvajati, jer dolazi plejada novih igrača”, zaključio je Ivan Ljubičić.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.