Foto:Guliverimage

LEGENDARNA TENISAČICA SE OTVORILA: Zadnjih šest mjeseci vodi bitku s opakom bolešću

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Jedna od najvećih tenisačica svih vremena, osvajačica 18 Grand Slam titula u singlu i još tri u paru, Chris Evert, u javljanju za Eurosport otkrila je kako zadnjih mjeseci vodi bitku s opakom bolešću.

Evert, čije se rivalstvo s Martinom Navratilovom još uvijek pamti, otkrila je kako je prije šest mjeseci saznala kako ima rak na jajnicima, te je bila na operacijama i kemoterapiji.

Amerikanka još ništa ne može prognozirati, ali je kao i na terenu spremna boriti kako bi pobijedila zloćudnu bolest.

Uvijek sam bila borac

“Dobro sam. Prije šest mjeseci sam saznala da imam rak na jajnicima u prvoj fazi. Imala sam dvije operacije i šest kemoterapija od kojih sam prošli tjedan imala zadnju”, otkrila je Chris Evert, pa zaključila:

“Sretna sam što smo to rano otkrili. Spremna sam se boriti, uvijek sam bila borac na terenu”, odlučna je Evert, koja je jedini tenisač s 120 vezanih pobjeda na zemljanim terenima.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.