Screenshot

KAPETAN DRAGAN BRUTALNO UDARIO PO HRVATIMA I ĐOKOVIĆU! ‘Slažeš li se Nole da je to ološ bez časti’?

Autor: Bruno Herljević

Ratni zločinac Dragan Vasiljković, inače poznatiji kao Kapetan Dragan, poslao je intrigantno pismo javnosti Srbiji. Zločinac koji je u Hrvatskoj osuđen na 13 i pol godina zatvora između ostalog je prozvao i najboljeg tenisača svijeta, Novaka Đokovića.

Zloglasni Kapetan Dragan okomio se na Đokovića zbog, kako kaže, “hvalospjeva Hrvatima”.

“Ne smijemo istom ‘četkom’ obojiti sve Hrvate. Postoje metode da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gdje su u hrvatskom Splitu, na rivi, napadnuti tvoji kolege sportaši koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste?”, napisao je Vasiljković u pismu Srbima.

Podsjetimo, Đoković nerijetko hvali i gleda hrvatske sportaše, kao što i oni dolaze bodriti ga na njegove mečeve, a tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, nakon što je Srbija ispala, Đoković je rekao da će navijati za Hrvatsku. To su mu zamjerili mnogi njegovi sugrađani, između ostalog i Kapetan Dragan.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.