Foto: Mario Ćužić/HTS

IZABRANI HRVATI KOJI ĆE BRANITI DAVIS CUP: Krajan u Madrid vodi Čilića, Ćorića, Pavića, Mektića i Dodiga

Autor: Andrija Kačić Karlin

Izbornik hrvatske muške teniske reprezentacije Željko Krajan u ponedjeljak je prijavio sastav za završni turnir Davis Cupa koji će se održati u Madridu od 18. do 24. studenoga, a na popisu igrača su Marin Čilić, Borna Ćorić, Mate Pavić, Nikola Mektić i Ivan Dodig.

Prvi susret koji će branitelj naslova imati na rasporedu bit će 18. studenog protiv Rusije, a dva dana potom slijedi okršaj protiv domaćina Španjolske.

Za Rusiju su prijavljeni Danil Medvedjev, Karen Hačanov, Andrej Rubljov i Jevgenij Donskoj, a za Španjolsku Rafael Nadal, Roberto Bautista Agut, Feliciano López, Pablo Carreño-Busta i Marcel Granollers.

Izbornici imaju mogućnost do 17. studenog zamijeniti do trojicu igrača.

Iz Hrvatskog teniskog saveza (HTS) su objavili i kako je u ponedjeljak počela završna prodaja ulaznica za završni turnir, a karte se mogu kupiti na kupiti na stranici https://www.daviscupfinals.com/ticketing. Hrvatski sektori su B19 i B20, a za popust od 15 posto za hrvatske navijače utipkajte CROATIATENNIS pod “Discounts with code”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.