Ivanišević: Najgluplji nadimak mi je bio Ludi konj

Autor: Totalsport

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena, Goran Ivanišević, nalazi se ovih dana u Parizu, usko vezan uz drugi Grand Slam godine - pariški Roland Garros.

Bio je Ivanišević i aktivan, pa je tako nastupao na veteranskom turniru parova, a ujedno je gostovao i na službenoj internet-stranici pariškog turnira, gdje je govorio o mnogim, uglavnom, neteniskim temama.

* Gorane, kojeg vas je trenutka najviše sram na teniskom terenu dok ste bili aktivni igrač?

– Nema dvojbe, jako dobro pamtim 2000. godinu i turnir u Brightonu. Igrao sam užasno, bio sam potpuno izvan sebe i porazbijao sam se sve rekete koje sam imao. Bio sam potpuni idiot. Moram sam predati, u pitanju je bio meč protiv Hyung Taik Leeja.

* Koja je bila najgora isprika koju ste imali za neodrađivanje treninga?

– Zapravo, kada nisam želio trenirati rekao sam – dosta. Jednostavno, nisam morao izmišljati priče. Rekao bi svojoj ekipi da mi se ne dade trenirati i ostao bih doma. Kada bi me pitali zašto, rekao bih da ne želim.

* Koja je bila vaša najluđa noć za vrijeme karijere?

– Uh, bilo ih je jako puno. Kada ste na Touru, morate očistiti glavu od svega. Volio sam izlaske i zbilja sam imao puno interesantnih izlazaka i ludih noći.




* Jeste li bili ljubomorni na nekoga od suparnika?

– Ne, svaki od tenisača ima neke svoje osobitosti i vrline. Ali, nisam bio ljubomoran ni na koga.

* Koja je najveća laž koju ste izrekli pred novinarima?




– Ne postoji, nisam lagao. Moje konferencije za novinare su uvijek bile vesele i smiješne. I to baš zato jer sam govorio samo istinu.

* Koji je najgluplji nadimak koji ste čuli za sebe?

– Ludi konj, to stvarno ne znam otkuda je došlo.

* Koja je najgora navika koju ste imali na terenima?

– Pa, razbijanje reketa. Stvarno sam ih razbio prilično puno u karijeri. Ali, to sam ja. Bez toga nisam mogao i da opet krenem s karijerom, ne bih mijenjao takvu naviku.

* Da možete birati, koji biste bili nogometaš?

– Volio bih biti u Real Madridu i to sa brojem 9, zašto ne. Zabijao bih golove i trčao unaokolo.

* Koja je najluđa stvar koju ste napravili da biste impresionirali neku djevojku?

– Ponekad da šarmirate ili da privučete nekoga morate lagati. Da, najluđe je laganje koje sam ponekad upotrijebio da bih se svidio djevojci.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.