Photo: Profimedia

GORANOVE RIJEČI ODJEKNULE U SRBIJI: ‘Ne odlučuje Uno, to su sve laži, pokazao sam papir’

Autor: Matija Majdak

Craig O’Shannessy tri je godine bio analitičar u timu Novaka Đokovića, a onda je krajem rujna došlo do prekida suradnje.

“Razlog? Goran Ivanišević! Došao je kao zapravo novi prvi trener Novaka Đokovića. On je veliki trener, ali dosta toga ne zna o analitici i ima manje iskustva i možda joj ne vjeruje toliko. On je postao šef parade i ja sam to morao poštovati”, rekao je tada O’Shannessy.

Na naslovnicama je potom Ivanišević završio zbog izjave uoči finala Roland Garrosa kada je rekao da Rafael Nadal nema šanse protiv Novaka Đokovića.

U posljednje vrijeme Gorana se nije moglo vidjeti na turnirima uz Novaka, a sada je bivši hrvatski tenisač otkrio zašto je to tako.

“To je bilo po programu da Marijan Vajda i ja podijelimo po turnirima. U prvobitnom rasporedu sam ja trebao biti uz njega na Wimbledonu i US Openu, a on na Australian Openu i Roland Garrosu”, rekao je Ivanišević, prenose srpski mediji, pa dodao:

“Ne odlučuje Uno, to su sve laži, pokazao sam papir… Bilo je šteta što je neslavno i glupo završilo na US Openu, ali važno je da ga to nije koštalo i da je u Rimu pokazao da je spreman i da ga to ne može poljulati i da je ipak najbolji igrač na svijetu.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.