Screenshot: Instagram/Katja Ilina (katyailina33)

(FOTO) ĐOKOVIĆ U NEVIĐENOJ FORMI: Hrvat ga nasmijao, a pogledajte što je još izveo

Autor: I.K.

Novak Đoković je po dolasku u Tokio kao jedna od najvećih zvijezda Olimpijskih igara jako popularan među drugim sportašima i sportašicama. S njim se žele fotografirati mnogi, a prvi tenisač svijeta je do sada već ispunio puno želja.

Srpskom majstoru s reketom za sada vjerojatno nije lako zbog zanimanja koje je privukao, no čini se da je ono što ga je dočekalo prima jako dobro.

To je pokazalo i malo razgibavanja u društvu belgijskih gimnastičarki u tokijskom olimpijskom selu.

Belgijke saznale što može

Druženje s Đokovićem približila je Nina Derwael, 21-godišnja Belgijka koja je na velikim natjecanjima u gimnastici do sada osvojila po dva europska i svjetska zlata. Derwael je na Instagramu objavila kako je prvi tenisač svijeta zajedno s gimnastičarkama pokazivao svoju gipkost, a u opisu sa ‘smajlijem’ stoji da je ‘Nole’ htio zajedničku fotografiju.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Derwael (@ninaderwael)




Hrvatski stolnotenisač dobio uspomenu

Prije nego počne borba za pobjede, s Đokovićem se družio i hrvatski stolnotenisač Frane Kojić. Kojić je svoju priču približio za Sportske novosti, opisujući da je prvog tenisača svijeta privukao riječima da se upravo zbog fotografije s njim i kvalificirao za Olimpijske igre.

Đoković se na to nasmijao i pala je zajednička fotografija.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.