(FOTO) ĐOKOVIĆ STIGAO NA LJETOVANJE U HRVATSKU: Ako se nalazite u ovom području, možda ga i sretnete

Autor: B.H.

Nakon što je pomeo konkurenciju do finala, a u finalu Wimbledona nadigrao Rogera Federera u epskom meču, Srbin Novak Đoković stigao je na odmor u Hrvatsku!

Đoković je s obitelji u posjetu korčulanskom arhipelagu, a u subotu se fotografirao s obožavateljima na Vrniku.

Đoković obožava Hrvatsku, štoviše po majčinoj strani on ima i hrvatske korijene.

“Meni, ali i mnogima je hrvatska obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana. Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto”, rekao je to nedavno Đoković.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




#tennis #chefslife #chef #cheflife #igrajigraj #krcmauplanini #nole #wimbledon #wimbledon2019 #sadseneznamoanatinderuseznamo #tennis #debuyer #otisaojesarmuprobaonije #zastobasti #vratipare #imamdojavu

Objavu dijeli Filip Cetina (@filipcetina2019)




Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.