Fed Cup: Hrvatska poražena od Rumunjske

Autor: dnevno.hr

Hrvatske tenisačice s gorčinom napuštaju Portugal

Hrvatska Fed Cup reprezentacija na turniru u Lisabonu ipak nije uspjela ostvariti i drugu pobjedu u skupini 1. Nakon uvodne pobjede protiv domaćih Portugalki, naše su igračice poražene u drugom kolu od reprezentativki Rumunjske rezultatom 2-1.

Ajla Tomljanović uspjela je izgubiti već dobiveni susret protiv Simone Halep. Meč je završio 2-1 ( 7-6, 1-6, 6-7 ) u korist rumunjske igračice. Tomljanović je prokockala 4-1 prednost u trećem setu, a ruka joj je zadrhtala i kod serviranja za meč pri rezultatu 6-5. Rezultat je poravnala Petra Martić, koja je sa 2-0 ( 6-3, 6-4 ) pobijedila Alexandru Dulgheru.

U igri parova rumunjski je dvojac pobijedio naš par Tomljanović – Martić sa 2-1 ( 5-7, 6-2, 6-4 ) u setovima. Nakon prvog seta koji je otišao na našu stranu, Rumunjke su glatko uzele slijedeća dva i osigurale pobjedu.

U zadnjem kolu sastaju se Hrvatska i Švicarska, koje imaju omjer 1-1, te Rumunjska i Portugal.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.