Wochit/AFP

EVO ZAŠTO ĐOKOVIĆA NE VOLE, OPET JE TO PONOVIO! ‘Puknuo’ je, a ovo što je djevojci napravio će se pamtiti

Autor: P. V.

Nekoliko dana nakon što je neslavno završio svoj nastup u Tokiju, nastavljaju se kritike na račun Novaka Đokovića.

Nije problem u tome što je ostao bez medalje, već dojam koji je ostavio.

“Ispričavam se svojoj Srbiji”, ponovio je nekoliko puta.

‘Pobjegao je, a to ne rade šampioni’

Naravno, obzirom na to što je sve napravio za tu zemlju, uostalom osvojio je 20 Grand Slam turnira i ima jednu olimpijsku broncu u kolekciji trofeja, nitko mu nema pravo zamjeriti bilo što. Osim, jedne stvari…

“Pobjegao je! To ne rade šampioni! Razmaženo ponašanje Đokovića. Baca rekete, a onda je i iznevjerio svoju partnerku u parovima”, napisao je netko tko nema baš veze s tenisom, ali njegova riječ itekako ima – dubinu.

Screenshot

Piers Morgan, poznati TV voditelj, udario je po Đokoviću, ali nije jedini.

“Opet je to ponovio. Opet priča o ozljedama nakon poraza. Nije spominjao nikakve ozljede prije poraza”, reći će Martina Navratilova.




I to je ono što ne vole zapadni mediji, ali i “zapadni” navijači kod Novaka. Uvijek je drama nakon njegovih poraza, nerijetko i nesportsko ponašanje.

Letio je reket u zadnji red tribina, na presici uglavnom o ozljedi, kao da mu nije dopušteno reći:

“Izgubio sam. Bez alibija. Protivnik je bio bolji. Točka”




Screenshot

Ali ne, drama, urlici, priče o ozljedi, a na kraju je rekao da nije samo jedna, već više njih. I na kraju je ostavio i partnericu bez mogućnosti da proba ostvariti svoj san.

Možda mu ego nije niti mogao dozvoliti sliku da je na postolju u kojem osvaja broncu i to u konkurenciji mještovitih parova. A baš zato je mogao biti još veći u očima nekih drugih navijača…

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.