Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

ĐOKOVIĆU STIGLA NOVA PORUKA: Bez ovog neće proći ni najbolji!

Autor: I.K.

Nastup Novaka Đokovića na Australian Openu koji će uskoro objaviti prijavne popise igrača i igračica ostaje pod upitnikom. Nije upitno da Đoković na početku sljedeće godine želi igrati i tražiti svoj ukupno 10. naslov na australskom Grand Slam turniru, ali nema jasnog odgovora ima li za to uvjete.

U Melbourneu neće biti nastupa ni za koga tko nije cijepljen protiv koronavirusa, a ako je možda netko mislio da će za Đokovića biti popusta, takvu mogućnost odbacuju riječi Craiga Tileyja, izvršnog direktora Australskog teniskog saveza.

Kao što je govorio i ranije, Tiley je još jednom istaknuo da za igranje na Australian Openu treba biti cijepljen.

Brojevi u porastu

Razgovarajući za australsku sportsku radijsku mrežu SEN, Tiley je istaknuo da nitko neće moći zaobići postavljeni uvjet, a dodao je i kako smatra da postavljena pravila daju rezultate.

‘Danas imamo više 85 posto igrača i igračica koji su cijepljeni, dok je prije šest tjedana to bilo na 50 posto. Vjerujemo da su u tome i naše zasluge, zbog toga što smo odredili da bez cjepiva nema igranja’, rekao je Tiley.

Što s Đokovićem?

Glavni operativac Australskog teniskog saveza govorio je i o Đokoviću, ističući da prvi tenisač svijeta nije otkrio je li cijepljen. ‘To nije podijelio ni s kime’, kazao je Tiley.

‘Mi smo potpuno jasni, za dolazak na nastup na Australian Openu treba biti cijepljen, i to s cjepivom koje je prihvaćeno’, zaključio je izvršni direktor australske teniske organizacije.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.