Screenshot: Instagram/Novak Đoković (djokernole)

ĐOKOVIĆ UZVRAĆA UDARAC: Srbin sprema milijunsku tužbu protiv Australije

Autor: G.I.Š.

Nakon što je vodio i izgubio pravnu bitku protiv Australije, Novak Đoković po pisanju britanskih medija u suradnji sa svojim odvjetnicima sprema milijunsku tužbu protiv te države.

Kako se saznaje Novak sprema tužbu zbog načina na koji je prvi reket svijeta tretiran tijekom 11 dana u Melbourneu, na koje pravni savjetnici i obitelj Novaka Đokovića imaju velike pritužbe.

Podsjetimo, Đokoviću su odbili vizu na ulasku u Australiju, i onda je krenula njegova saga u kojoj je na kraju izgubio spor protiv države zato što je predstavljao rizik po tu državu.

Loš tretman

“Poznato je da Novak i njegova obitelj smatraju kako je bio loše tretiran tijekom karantene u hotelu u Melbourneu. Njegova majka je otkrila kako je soba bila puna buba. Držali su ga kao zatvorenika”, navodi izvor blizak Đokovićevom zastupniku za britanski Sun.

 




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.