Foto: GuliverImage/AP Photo/Ng Han Guan

ĐOKOVIĆ URLAO NA IVANIŠEVIĆA: Srbin opet totalno ‘poludio’, ‘ne mogu, ubilo me’!

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Novak Đoković je i dalje u napetoj borbi na Australian Openu, nešto sa samim sobom, nešto s protivnicima, nešto i s ozlijeđenom zadnjom ložom koja predstavlja problem, a u svemu tome, slavni Srbin ipak je došao do polufinala.

U četvrtfinalu je pokazao što zna u pobjedi u kojoj mu puno nije mogao Rus Andrej Rubljov. Najveći favorit turnira slavio je sa 6:1, 6:2, 6:4, time je nastavio svoju borbu za jubilarni 10. naslov u Melbourne Parku, no nije moglo proći bez drame kakve u Đokovićevim mečevima obično ima, i to bez obzira na rezultat.

Protiv Rubljova je rezultat bio baš uvjerljiv u prva dva seta, ali u jednom trenutku u drugoj dionici ovog meča, srpskog teniskog majstora naljutilo je što je poteškoće stvarao vjetar.

Đoković se pritom iskalio s porukom prema svojem ‘boksu’ na tribinama, riječi su išle u smjeru trenera Gorana Ivaniševića, s porukom velikom hrvatskom teniskom asu što se to događa na terenu.

“Ne mogu, vidiš li?” zaurlao je Đoković.

“Ne mogu, ubilo me!” dodao je u tom naletu bijesa koji se događao rano u drugom setu.

Uspio se ipak vratiti u normalu, u uvjerljiva prva dva seta, prije nego je sve dovršio u trećem.







Unatoč svim poteškoćama koji ga prate, Đoković je stigao dva koraka do novog trofeja, a pretposljednji korak pokušat će napraviti protiv Amerikanca Tommyja Paula.

Paul je u svojem četvrtfinalnom nastupu slavio u američkom dvoboju, sa 7:6(6), 6:3, 5:7, 6:4 protiv Bena Sheltona.

Đoković će i u novom meču biti favorit, očekuje se ulazak u finale, a protiv Rubljova je imao i jedan obračun s tribinama, zbog ometanja kod servisa koje se dogodilo više puta.

Srpski teniski majstor je na to upozoravao glavnog suca, spominjući da se više od 10 puta čuo uzvik koji ga je ometao. Sve se zbivalo u ranoj fazi meča. Đoković je unatoč tome brzo uzeo stvari u svoje ruke, a nije puno usporavao niti u nastavku dvoboja.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.