Đoković: Najvjerojatnije neću igrati mješovite parove u Londonu

Autor: Totalsport

Inače, javnost se posebno zaintrigirala oko turnira mješovitih parova nakon što se pojavila mogućnost da će na njemu, braneći švicarske boje, zaigrati Roger Federer i Martina Hingis.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković izjavio je, tijekom konferencije za novinare na Roland Garrosu, da sumnja kako će nastupiti na turniru mješovitih parova na Olimpijskim igrama…

– Još ne mogu reći da je službeno, ali vrlo vjerojatno neću igrati mješovite parove u Londonu. Preklapa se turnir s pojedinačnim dijelom i muškim parovima, tako da bi stvarno bilo previše sve to spojiti na jednom turniru – rekao je Đoković.

Inače, javnost se posebno zaintrigirala oko turnira mješovitih parova nakon što se pojavila mogućnost da će na njemu, braneći švicarske boje, zaigrati Roger Federer i Martina Hingis. No, ta je ideja kratko živjela.

– Naravno da se treba igrati turnir mješovitih parova – rekao je Đoković i odgovorio tako na neke izjave koje su navodile da je još to natjecanje previše za olimpijski turnir u Wimbledonu.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.