Foto: Marko Dimic/PIXSELL

ĐOKOVIĆ ČESTITAO HRVATSKOJ PA OTKRIO ŠTO JE BILO KLJUČNO: ‘Cijelo vrijeme su nas pritiskali!’

Autor: F.F

Hrvatska je nakon pobjede nad Srbijom 2:1 izborila finale Davis Cupa koje će se igrati u nedjelju protiv boljeg iz ogleda Njemačke i Rusije. Hrvatska je do pobjede stigla preko Borna Goje i Mate Pavića i Nikole Mektića koji su slavili u parovima.

Novak Đoković je slavio protiv Marina Čilića, ali to nije bilo dovoljno za nešto više. Prvi reket svijeta prokomentirao je susrete protiv Hrvatske, a osvrnuo se i na pitane koje sve zanima.

“Izašli smo u meč parova vjerujući da možemo pobijediti, premda smo znali da će to biti najteži meč. Nismo bili favoriti i igrali smo protiv najboljih na svijetu, ali nismo htjeli izaći s bijelom zastavom”, započeo je Đoković.

‘Nismo mogli protiv njih’

“Oni igraju tako da jedan izlazi naprijed, a drugi mu čuva leđa. Točno znaju gdje će pasti loptica, čitavo vrijeme su nas pritiskali. Pokušali smo, ali nismo mogli protiv njih. Mi ne igramo često parove, morat ćemo to popraviti u budućnosti, naći par i igrati stalno zajedno”, rekao je Nole pa se osvrnuo na svoj nastup na Australian Openu.




“Znam što želite saznati tim pitanjem. Neću na to večeras dati odgovor. Očigledno, Australija će brzo doći i sve ćete saznati. Potrebno mi je sada vrijeme za obitelj, vidjet ćemo što će biti u budućnosti”, zaključio je.

Đoković još uvijek nije otkrio je li se cijepio, što je potrebno ako želi nastupiti u Australiji. Tamo bi mogao doći do svog 21. Grand Slama čime bi bio apsolutni rekorder.

OVDJE možete pogledati sportski potez Novaka Đokovića.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.