ĆORIĆ U OSMINI FINALA PRESTIŽNOG MASTERSA! Sjajno je preokrenuo meč, a sada ga čeka ‘zločesti dečko’

Autor: HINA/B.H.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (ATP-13.) plasirao se u nedjelju u osminu finala teniskog ATP turnira Masters 1000 serije u Miamiju nakon što je u trećem kolu poslije dva sata i 38 minuta svladao Francuza Jeremyja Chardyja (ATP-40.) sa 6-7 (2), 6-2, 6-3.

Nakon što je prvi set izgubio u tiebreaku poslije nešto više od sat vremena igre, Ćorić preuzima kontrolu nad igrom u drugom setu kojeg dobija lako sa 6-2. Iako je Chardy servirao pet aseva, a Ćorić samo jedan, hrvatski je tenisač Francuzu dva puta uzeo servis, a svoj nije izgubio ni jednom. U trećem setu slična situacija, ali je Ćorić bolji na servisu i servira pet aseva. Osim toga, Ćorić suparniku uzima servis jendom, a svoj opet ne gubi niti jedan put.

U meču je Ćorić servirao 12 aseva, kao i Chardy ali je ukupno bio bolji i na prvom i na drugom servisu (76 posto i 57 posto naprama 69 i 48 posto). Hrvatski je tenisač Francuzu uzeo servis četiri puta a svoj je izgubio samo jednom.

Ovo je bio njihov peti međusobni ogled i treća pobjeda hrvatskog tenisača kojeg u osmini finala čeka Australac Nick Kyrgios, 33. tenisač na ATP ljestvici. Ćorić je protiv australskog tenisača igrao do sada tri puta i samo je jednom slavio.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.