Čilić svladao Baghdatisa za osminu finala ATP-a u Miamiju

Autor: dnevno.hr

Koliko je Međugorac dobro igrao, pokazuje i podatak da Baghdatis nije imao niti jednu break priliku, dok je Marin obje svoje iskoristio.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, lakše od očekivanoga, pobijedio je Marcosa Baghdatisa sa 6-3, 6-4. U 3. kolu ATP-a u Miamiju 9. igrač svijeta prvi je put odmjerio snage s Cipraninom, koji se trenutno nalazi na 30. mjestu ATP ljestvice, te ga svladao za sat i 15 minuta. Koliko je Čila dobro igrao, pokazuje i podatak da Baghdatis nije imao niti jednu break priliku, dok je Međugorac obje svoje iskoristio. Naš tenisač je osvojio čak 86 posto poena nakon svog prvog servisa, dok je nakon protivnikova drugog servisa osvojio 50 posto poena. U dvoboju osmine finala Čilića čeka Španjolac Fernando Verdasco, s kojim u karijeri ima omjer 2-2.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.