Garrett Ellwood/USTA

Andy Murray izgubio živce i napao hrvatsku sutkinju: ‘Mijenjaš pravila tijekom meča! Puno ti hvala!’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Na početku četvrtog seta Murray je imao break šansu, ali u tom trenutku začuo se neugodan zvuk koji je proizveo pokvareni uređaj za obradu zvuka, što se i ranije događalo na mečevima US Opena...

Japanski tenisač Kei Nishikori izbacio je Andya Murrayja u maratonskom meču od pet setova koji je trajao gotovo četiri sata. Japanac je slavio s 1:6, 6:4, 4:6, 6:1, 7:5 i izborio polufinale protiv Stanislasa Wawrinke koji je eliminirao Del Potra.

Murray je otvorio poprilično dominantno i činilo se kako Nishikori neće imati šanse, u prvom setu slomio ga je i prepustio mu tek jedan gem. Japanac se ipak vratio u drugom setu, a Murray vratio u trećem. I to je bilo sve od škotskog tenisača.

Na početku četvrtog seta Murray je imao break šansu, ali u tom trenutku začuo se neugodan zvuk koji je proizveo pokvareni uređaj za obradu zvuka, što se i ranije događalo na mečevima US Opena. Tu je reagirala hrvatska sutkinja Marija Čičak koje je odlučila ponoviti poen. To je razbjesnilo Murrayja koji se krenuo raspravljati sa sutkinjom, a onda je zatražio i dolazak supervizora turnira.

“Uopće nije bilo glasno! Isto se čulo i ranije na set loptu pa nisi reagirala. Nisi reagirala tri puta, a sad ponavljaš poen i mijenjaš pravila’, grmio je Murray, koji je nakon bijesnog ispada izgubio sedam gemova za redom.

U petom setu Murray je na startu već izgubio servis, potom se vratio na 4:4, ali Nishikori ga je opet breaknuo i to je bilo to za Andyja. Nakon poraza pozdravio se s Nishikorijem, a hrvatskoj sutkinji bahato je dobacio, ‘Hvala ti puno’!




Nakon meča Murray je optužio hrvatsku sutkinju da nije reagirala ranije na zvuk i priznao je kako ga je poništavanje poena izbacilo iz takta.

“Da, to me definitivno izbacilo iz takta. Na početku četvrtog seta taj zvuk se čuo četvrti put, ali sutkinja je prvi put prekinula meč i to na break loptu”, izjavio je Murray

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.