Screenshot/YouTube

TATA ĐOKOVIĆ IMA SVOJE OBJAŠNJENJE: ‘Moja je obitelj prošla strahote rata i želimo mir’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Srđan Đoković je nakon novog skandala u Australiji ponudio svoje objašnjenje snimke u kojoj je okružen navijačima njegovog sina Novaka, koji su nastrojeni proruski, s čime je opet došao u žižu kritika svjetske javnosti.

Kako smo već pisali Srđan je nakon susreta Novaka protiv Rubljova snimljen kako se druži s navijačima srpskog tenisača, koji su za tu prigodu imali Rusku zastavu s likom Vladimira Putina, majice s prikladnim slovom Z te su uzvikivali parole poput Srbija-Rusija.

Naravno nakon što je snimka postala viralna krenula je salva kritika na račun Đokovića, njegov sin je bio upozoren što se tiče njegovih navijača, a Srđan se odlučio posuti pepelom i propustiti meč polufinala u petak protiv Amerikanca Tommyja Paula.

Nisam imao namjeru




”Ovdje sam samo kako bih podržao sina. Nisam imao namjeru izazvati takvu zbrku i takve naslovnice. Nakon meča sam otišao do Novakovih navijača kao svaki put dosad. Nisam imao namjeru biti uvučen u ovako nešto. Moja je obitelj prošla strahote rata i želimo mir”, rekao je Srđan Đoković pa najavio da je za polufinale kod kuće:

“Odlučio sam polufinale gledati od kuće kako ne bih ometao svog sina i drugog igrača. Nadam se sjajnom meču i navijat ću kao i uvijek za sina”, odlučio je Srđan.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.