TALIJANSKI MEDIJI: Luka Modrić ne ide nikuda!

Autor: Mario Lacković

Luka Modrić i dalje ostaje član Reala unatoč problemima s minutažom.

Talijanski Tuttosport prenosi kako je on odbio novu ponudu AC Milana, kluba za koji navija od malih nogu. Modrić ne želi otići iz Reala nakon serije loših igara te će pokušati s madridskim klubom vratiti formu i boriti za sve trofeje. Ugovor s Realom ima do kraja sezone i zasad nema informacija da 34-godišnji veznjak pregovara s klubom o novom ugovoru. Puno se zato piše o njegovom odlasku koji je neminovan zbog poznih igračkih godina u koje Modrić polako ulazi.

Milan se već godinama bori s prosječnošću te Boban svim silama pokušava dovesti velike zvijezde nazad na San Siro. Rezultati ove sezone su razočaravajući  i traži se slamka spasa. Jedna od njih je i dolazak Zlatana Ibrahimovića, ali će Milan morati odriješiti ‘kesu’ ako se želi vratiti na vrh.




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.