Guliver image

TALENTIRANI SRBIN NE IDE TUDORU, ALI BRZO SE UTJEŠIO! Sprema se transfer ‘bomba’, ovo bi srušilo rekord

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Igor Tudor će se do kraja na klupi Olympiquea iz Marseillea sa svojom momčadi boriti za novi nastup u Ligi prvaka, a u toj borbi, hrvatskom treneru bi na raspolaganju moglo biti i pojačanje iz Portugala.

Kako javlja portugalski O Jogo, na pragu dolaska u Olympique je Bragin 22-godišnji napadač Vitinha. Radi se o transferu koji bi bio poseban za klub iz Marseillea s obzirom na to da je u igri rušenje Olympiqueovog rekorda za dovođenje igrača.

Vitinha bi koštao 32 milijuna eura, a taj iznos došao bi ispred cijene koja je bila plaćena za svojedobno dovođenje Dimitrija Payeta iz West Hama. Payet je u siječnju 2017. stajao 29,3 milijuna eura.

Srbin odabrao Torino

Tudor čeka napadačko pojačanje, a u potrazi za adutom u sredini terena, objavljeno je da je 21-godišnji srpski reprezentativac Ivan Ilić odabrao drugu destinaciju. Dugo je trajala borba za talentiranog srpskog središnjeg veznjaka, a u tom nadmetanju, pobjedu je odnio Torino kojem je također na klupi Hrvat, Ivan Jurić, također bivši igrač Hajduka.

Fredrik Varfjell/Guliver Image

Ilić je u Torino stigao iz Verone, za sada na posudbu do kraja sezone, ali tu je i opcija otkupa ugovora koja može postati obvezna ako se ispune uvjeti povezani s ispunjenjem sportskih ciljeva u nastavku sezone.

Srpski igrač je u Torinu već dočekan i predstavljen. Ponovno će se spojiti s Jurićem koji ga je vodio u Veroni, a kasnije u tom klubu, surađivao je i s Tudorom.

U dresu Torina, Ilić će se sa suigračima boriti za pomak s trenutnog osmog mjesta u prvenstvu, a slijedi i napad na polufinale kupa u sutrašnjem četvrtfinalu protiv Fiorentine u Firenci.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.