SVETO IME DINAMO: Zagreb dobio novi klub, upoznajte KK Dinamo Zagreb!

Autor: Dnevno

Zagreb dobio još jedan Dinamo, nakon nogometnog nastao je i Košarkaški klub Dinamo Zagreb čiji je grb izvedenica originalnog grba Dinama s kojim ovaj košarkaški klub nije povezan, no tvrde u KK Dinamu kako imaju podršku Bad Blue Boysa, , piše Dnevnik.

KK Dinamo Zagreb je ustvari dojučerašnji Košarkaški klub Rudeš, a radi se o klubu koji posljednjih godina puno ulaže u rad s mlađim kategorijama te je od kvartovskog kluba preko Prve lige stigao do novog imena.

Na taj način plava groznica ušla je i na košarkaške terene, a novi igrač na košarkaškoj sceni s ozbiljnim ambicijama i ljudima koji stoje iza toga, a među njima je i poznati hrvatski trener Neven Spahija.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

”Košarkaški klub Rudeš osnovan je davne 1972. godine inicijativom nekolicine košarkaških entuzijasta iz istoimenog zagrebačkog naselja. Tijekom 48 godina rada i postojanja, kroz Klub je prošao veliki broj kvalitetnih igrača te je postao stabilan i prepoznatljiv klub koji se natječe u Prvoj ligi Hrvatskog košarkaškog saveza.

Od 2006. godine i dolaskom nove uprave u Klub na čelu sa predsjednikom Mladenom Miholićem, Klub mijenja strategiju i posebna pažnja usmjeruje se prema radu s mlađim dobnim uzrastima te Klub u vrlo kratkom vremenu postaje jedan od najrespektabilnijih hrvatskih klubova u radu s djecom i mladeži. Više od 200 djece predškolskog i školskog uzrasta koji se natječu u svim ligama u organizaciji Košarkaškog saveza Zagreba i Hrvatskog košarkaškog saveza najbolji su dokaz upravo tog kvalitetnog i posvećenog rada. Klub je osnivač i mini košarkaške lige Rudeš koja iz godine u godinu ima sve više polaznika i sudionika mlađeg školskog uzrasta.

Svoju dobrodošlicu KK Dinamo Zagrebu uputili su i iz Akcije za spas Cibone.

LOŠE VIJESTI IZ SAD-a ZA NAŠEG REPREZENTATIVCA: Bojan Bogdanović mora na operaciju, čeka ga dug oporavak!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.