Foto: GuliverImage/Jonathan Moscrop/Sportimage/Cal Sport Media via AP Images

‘Sve je riješeno, ugovor je potpisan’ Velika vijest za Modrića i Real, zna se i plan za kapetansku čast

Autor: Ivor Krapac

Prije nego se posveti poslu na terenu u pripremama za završni turnir Lige nacija u dresu Hrvatske, Luka Modrić je s dnevnog reda skinuo nepoznanicu koja je trajala dugo. Čekala se informacija o novom ugovoru za kapetana Vatrenih u Real Madridu, a po riječima jednog klupskog dužnosnika, to pitanje skinuto je s dnevnog reda.

“Luka već ima svoj potpisani ugovor do 30. lipnja 2024.”, objavila je Hina riječi dužnosnika Reala koji nije htio biti imenovan.

Priča, tako, ide dalje. Nastavlja se put koji je Modrić u Realu započeo 2012. godine nakon dolaska iz londonskog Tottenhama.

Šansa za kapetansku vrpcu

U izjavi za Hinu, Realov dužnosnik dodao je i da će Modrić biti Realov drugi kapetan, a s vrpcom bi na teren mogao istrčavati u dosta utakmica.

AP Photo/Jose Breton/Guliver Image

Prvi kapetan je obrambeni igrač Nacho, s dužim stažem u Realu u kojem je rastao kao igrač, još od 2007. godine u mlađim dobnim kategorijama.

Modrić će, pak, kapetansku čast imati u utakmicama u kojima Nacho neće biti na terenu od prve minute, a s obzirom na to da 33-godišnji španjolski stoper nije standardan u prvih 11, prilika za kapetansku vrpcu za hrvatsku legendu bi moglo biti puno.

Modrić je danas bio u Madridu i nazočio je oproštaju dugogodišnjeg suigrača Karima Benzeme koji je završio svoj put u dresu Reala. Nakon toga se i Luka oprostio od svojih klupskih kolega i od drugih u Realu, ali po novim informacijama, samo privremeno.




Vratit će se za pripreme za iduću sezonu, a sada je na redu reprezentacija i nastup na završnom turniru Lige nacija u Nizozemskoj, s polufinalnom utakmicom za osam dana protiv domaće reprezentacije u Rotterdamu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.