Foto: Josip Regovic/PIXSELL

‘SUDARAMO SE S NAJBOLJIM NAPADOM LIGE!’ Novi veliki derbi i ispit tko će na tron HNL-a

Autor: P.V.

Nikad uzbudljiviji HNL nastavlja se u srijedu jednom zaostalom utakmicom. I to kakvom. Rijeka i Osijek sudaraju se na Rujevici, novi derbi…

Tablica će jasno sugerirati da je to sudar dviju vodećih momčadi u ligi. U jako su dobroj formi, a trenutačno prvoplasirana momčad prijeti – bijegom od ostatka društva.

Rijeka bi tako skalpom nad Bjelicom i ekipom otišla na četiri boda prednosti u odnosu na Osijek, dok bi se od Hajduka odvojila na šest bodova.

Osijek juriša po pobjedu

“Sudaramo se s najboljim napadom u ligi! Drmić, Murić, Abass, Ampem, Vukčić… To su za HNL top igrači i to pokazuju iz utakmice u utakmicu. Mi tamo ne idemo ne primiti gol, nego idemo pobijediti, ali nešto će se pitati i Rijeku”, rekao je Bjelica na press-konferenciji uoči utakmice i dodao:

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

“Kako ćemo igrati? Svi znate kako Osijek igra otkad sam ja došao. Tako ćemo se i prezentirati u Rijeci. Igrat ćemo onako kako mi znamo; odgovorno i disciplinirano. Na taj način smo došli do pozicije na kojoj smo trenutačno i tako ćemo i nastaviti sviđalo se to nekome ili ne.”

Istina, Osijek na Rujevicu stiže u sjajnoj formi, ali Nenad Bjelica neće moći računati na Žapera, Lončara, Jugovića i Kleinheislera, dok su od ranije ozlijeđeni Ivušić, Erceg i Barišić.




Autor:P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.