Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SUDAC O KOJEM SE BRUJI OPET U SREDIŠTU PAŽNJE: Je li Dinamo oštetio za dva jedanaesterca?

Autor: N.M.

Na Maksimiru se igra najveći derbi hrvatskog nogometa. Uz tri pogodka i dobar nogomet opet će se pričati i u sudcu Mariju Zebecu. Naime, dugo je s Ivanom Bebekom i Robijem Kezeleom u VAR sobi na samom početku utakmice Dinama i Hajduka na Maksimiru provjeravao jednu spornu situaciju.

Radilo  se o startu stopera Hajduka Stefana Simića koji se našao u duelu sa Lovrom Majerom šesnaestercu gostiju i  kojeg je Simic odnio popularnim “bodycheckom”.

Nakon duge provjere Zebec se i sam zaputio da provjeri postoji li dovoljan intenzitet za kazneni udarac i ocjenio da to nije penal za Dinamo.

Samo tri minute poslije opet je Simić bio u sumnjivoj situaciji, ovaj put s napadačem Dinama Marijem Gavranovićem. Činilo se kako je desna ruka češkog reprezentativca na desnom ramenu Dinamova napadača koji je pao, ali Zebec je odlučio da ponovno nema najstrože kazne.  Ovaj put sugestija iz VAR sobe bila je sasvim  dovoljna da tako prosudi.

 

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.