Foto: Tom Dubravec / CROPIX

SUBAŠIĆ NE IDE IZ MONACA: Real demantirao medijske napise

Autor: Mario Lacković

Pojavili su se medijski napisi u kojima je veliki Real Madrid zainteresiran za usluge našeg Danijela Subašića. Govorilo se kako se traži alterantiva za Keylora Navasa, koji ne želi biti drugi vratar iza Thibauta Courtoisa. Međutim, Real Madrid se oglasio oko medijskih napisa i rekao kako nemaju u planu dovoditi našeg srebrnog reprezentativnog golmana.

AS English

“Real Madrid u ovom trenutku ne razmatra niti jednu alternativu kao zamjenu za Keylora Navasa. Iskreno, ne vjerujem da bismo doveli Subašića. Novine La Gazzetta kažu dolazi Mirante, As navodi Reinu, a u Hrvatskoj spominju dolazak Subašića…Čini se da se agenti vratara kreću među svojim prijateljima novinarima”, rekao je anonimni dužnosnik Real Madrida u razgovoru za Hinu.

U četvrtak su novine Marca na svojoj naslovnici objavile kako je Navas zatražio odlazak iz Real Madrida, pa Klub razmišlja o dovođenju zamjenskog iskusnog vratara koji bi došao na jednu sezonu, možda i na posudbu. Taj vratar bi bio pričuva Courtoisu budući da je Real Madrid već posudio drugim klubovima svoje mlade vratare, 20-godišnjeg Andrija Lunina u Valladolid i 21-godišnjeg Lucu Zidana u Racing Santander. Navodno, Keylor Naavs želi otići iz Reala jer ne želi biti drugi vratar. Za njegove usluge zainteresirani su PSG i Juventus, ali je ipak bliži Parižanima jer im fali golman nakon odlaska legende Gianluigija Buffona nazad u Juventus. Navas je s Realom osvojio tri Lige prvaka, ali trener Zinedine Zidane ipak više računa na Courtoisa.




Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.