Foto: Profimedia

SUAREZ ZABIO 500. POGODAK U KARIJERI: Oblak obranio kazneni udarac, Atletico juri prema naslovu!

Autor: F.F

Atletico Madrid slavio je protiv Deportiva Alavesa 1:0 te napravio velik korak prema naslovu španjolskog prvaka. Momčad Simeonea imala je dva junaka, jednog zaduženog za postizanje, a drugog za sprječavanje pogodaka.

Suarezov 500. pogodak u karijeri

Pogodak odluke pao je u 54. minuti, nakon što je Kieran Trippier lijepo centrirao, a neuništivi Urugvajac pogodio glavom za 1:0. Luis Suarez je prekrasno zahvatio loptu glavom te od stative pogodio za konačan rezultat, a Urugvajcu je to bio 19. pogodak u La Ligi ove sezone.

Sjajni napadač obilježio je još jedan jubilej, naime to mu je bio 500. pogodak u profesionalnoj karijeri.

Oblak junak s druge strane

S druge strane terena bio je junak Jan Oblak, vratar s kojim će se ovu srijedu susresti i nogometna reprezentacija Hrvatske. Na samom kraju utakmice, u 86. minuti je Slovenac obranio kazneni udarac Joselua te doveo Atletico na rub osvajanja naslova prvaka.

Atletico je ovom pobjedom učvrstio prvo mjesto, imaju šest bodova više od trećeplasiranih gradskih rivala Real Madrida. Jednaka je prednost i pred drugoplasiranom Barcelonom koja trenutno igra protiv Real Sociedada.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.