Screenshot: YouTube

STRAVIČNI PAD: Nesretni svjetski prvak stavljen u komu, ostaje u bolnici

Autor: I.K.

Daniel-Andre Tande, jedan od najjačih norveških aduta u skijaškim skokovima, nalazi se u induciranoj komi u bolnici u Ljubljani nakon što je ondje prebačen poslije užasnog pada tijekom probne serije na završnici Svjetskog kupa na Planici.

Norvežanin je stavljen u induciranu komu kako bi se spriječile negativne posljedice za njegov mozak nakon pada koji je obilježio dan na Planici. Po informacijama liječnika, Tande je pretrpio lom vratne kralježnice, no dobra vijest u toj teškoj ozljedi je što nije životno ugrožen.

Bit će zadržan u bolnici

Norveški natjecatelj, višestruki svjetski prvak u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, ostat će u bolnici najmanje do petka kako bi se moglo pratiti njegovo stanje.

Tande je nakon pada bio u nesvijesti, a poslije prve intervencije liječnika, s mjesta nesreće je helikopterom prevezen u bolnicu.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.