Ilustracija Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

STRAVIČAN SUDAR BIVŠEG BiH REPREZENTATIVCA! U frontalci s kamionom stradale mu obje noge

Autor: Gordan Šojat

Bosanskohercegovački nogometaš Amel Pjanić (35) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u utorak u mjestu Ovnaku kraj Viteza u Županiji Središnjoj Bosni, izvijestio je Zenicablog.

Nesretni Pjanić je u svojoj Opel Astri podletio pod kamion koji mu je dolazio iz suprotnog smjera, nakon što je izgubio nadzor nad vozilom na mokroj cesti.

Kako se doznaje Amel je ozbiljno je ozlijedio obje noge, a ima i druge ozljede po tijelu. Život mu nije ugrožen, ali liječnici mu pokušavaju spasiti noge.

Photo: zenicablog

Amel je prošle godine objesio kopačke o klin a bio je na počecima karijere i reprezentativac Bosne i Hercegovine a u mlađim uzrasnim kategorijama i kapetan u kadetima.




Photo: zenicablog

Kao golman branio je za zenički Čelik, Igman iz Konjica, Željezničar, Rudar Kakanj, Travnik, Zenica City i Moševac. Sa Željezničarom je 2009/10. uzeo naslov prvaka Premijer lige BiH. Nakon naslova Pjanić je napustio Želju a postao je poznat nakon što je u drugoj BiH ligi zabio slobodnjak za tadašnji klub Moševac.

Kako Pjanić nije osigurao egzistenciju kao igrač u smiraj karijere našao je dodatni posao.




“Radim u najpoznatijem zeničkom salonu namještaja, a na treninge zbog posla stignem dvaput ili triput tjedno. Imam sreću što su mi šefovi sportaši i maju razumijevanja. Nikad nisam zbog toga imao problema”rekao je tada Pjanić.

Kako grozno izgledaju fotografije udesa nadamo se kako će Pjaniću doktori uspjeti spasiti noge i osigurati mu potpun oporavak.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.