Foto: Instagram

ŠTO MU JE BILO? Srpski napadač brutalno nokautirao protivnika, laktom mu ‘razvalio’ vilicu

Autor: D.R.

Nesportski potez srpskog napadača Aleksandra Mitrovića obilježio je meč engleskog Championshipa između Leedsa i Fulhama.

Leeds je s lakoćom svladao Fulham s 3:0, no glavna priča utakmice je ‘luđački’ potez Mitrovića koji je, ničim izazvan, brutalno opalio laktom u vilicu protivničkog igrača.

Inače, dobro je prošao, sudac nije primjetio njegov pogibeljni udarac pa je prošao bez kartona.

Olakotna okolost je ta da se Champioshipu ne koristi VAR pa je izostala kasnija reakcija. No, loša vijest po Mitrovića je da će disciplinska komisija lige pregledati sporni trenutak i odrezati mu kaznu.

A ona neće biti mala jer Mitrović je opaki recidivist. Crvene kartone je skupljao marljivo za jednog napadača. Ovo mu je četvrti otkako igra u Engleskoj, a prije Fulhama nastupao je za Newcastle.

“On je preagresivan. Mislim da je u prvih pet utakmica koje je odigrao za nas dobio dva crvena kartona. On se mora smirti, kontrolirati svoje emocije”, izjavio je poslije zadnjeg incidenta Steve McLaren, njegov bivši trener u Newcastleu.

FANTASTIČNI IMOĆANIN: Rebić donio Milanu pobjedu u derbiju protiv Rome!




 

Odličan vikend za Vatrene: Mateo Kovačić u formi, Chelsea u polufinalu FA kupa

 

Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.