Foto: Profimedia

ŠTO JE REKAO SUCU? Ibrahimović kažnjen zbog bezobrazluka, stigla prva obrana

Autor: I.K.

Zlatan Ibrahimović je u Milanovoj pobjedi s 3:1 protiv Parme u 30. kolu talijanskog prvenstva morao iz igre u 60. minuti, a izravni crveni karton koji mu je pokazao sudac Fabio Maresca izazvao je dosta rasprave poslije susreta.

Poznato je da je Ibrahimović kažnjen zbog prigovaranja. Maresca je očito procijenio da je sa svojim riječima prešao crtu i bio pretjerano bezobrazan, no po riječima Milanovog trenera Stefana Piolija, najbolji strijelac njegove momčadi tvrdi da se to nije dogodilo.

Sve je bio samo nesporazum?

Kako donosi Sky Sport Italia, koji je donio prvu Piolijevu reakciju na ovaj slučaj, Ibrahimović je sucu poručio: ‘Što, ne zanima te što imam za reći? To se čini čudno.’

Kako se nagađa, sudac Maresca je talijansku riječ za ‘čudno’ (‘strano’) možda čuo kao ‘bastardo’, što bi bilo uvreda na Marescin račun i izazvalo bi reakciju s crvenim kartonom.

Ostane li sudac pri onome što je čuo i zbog čega je isključio Ibrahimovića, vodećem strijelcu Milana prijete dvije utakmice zabrane nastupa u prvenstvu, uz mogućnost smanjenja na samo jednu ako se uvaži žalba.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.