Foto: Goran Mehkek/CROPIX

VELIKI PROBLEMI ZA DINAMO, ČAČIĆ NA MUKAMA! Možda će napraviti nešto nevjerojatno, navijači su zabrinuti

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Josip Mišić jedan je od najboljih igrača Dinama te uz stari kostur ekipe jedan je od onih kome se najviše vjeruje u svlačionici. Rođeni Vinkovčanin dobio je crveni karton u susretu protiv Lokomotive proteklog vikenda.

Mišić je ove sezone propustio jednu utakmicu, a bila je to ona protiv Bodo Glimta na Maksimiru. Gotovo je nezamislivo da njega nema u postavi, a upravo će tako biti u subotu u Koprivnici.

U kolovozu protiv norveškog prvaka Čačić je Mišića zamijenio tako da je promijenio formaciju. Iz klasičnih 4-2-3-1 prešao je u 4-3-3. Veznu liniju činili su Baturina, Ademi i Ivanušec dok su u napadu bili Špikić, Petković i Oršić.

Prilika za Štefulja?

Lako moguće da bi to mogli vidjeti i u subotu samo bez Oršića kojeg mi mogao zamijeniti Emreli ili Menalo, a na mjesto Petkovića uskočit će Drmić.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Postoje još dvije opcije. Iskusni strateg mogao bi zadržati formaciju, ali napraviti jednu izmjenu. S mjesta lijevog beka na Mišićevo mjesto mogao bi uskočiti Robert Ljubičić. “Novopečenom” Hrvatu je to ujedno i prirodna pozicija i bilo bi ga zanimljivo još jednom vidjeti na tom mjestu.




To znači da je otvoreno mjesto lijevog beka, a tu Dinamo ima dvije mogućnosti. Daniel Štefulj, lijevi bek koji je došao iz Rijeke i nikad nije dobio pravu šansu. Odradio je odlične pripreme te bi bilo lijepo da dobije šansu. Osim njega tu može zaigrati i provjereni Pero Bočkaj.

Ipak, ako Čačić toliko želi Ljubičića na beku u veznom redu bi lako mogli vidjeti povratnika Marka Bulata koji ako je na stoposto je odličan veznjak te bi ponovno mogao pokazati svoj talent.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.