Instagram: Stipe Miočić

Stipe Miočić otkrio hoće li se umiroviti nakon dugoočekivanog UFC 252 spektakla u Las Vegasu!

Autor: G.I.Š.

UFC je objavom službenog datuma trilogije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera navukao osmijeh na lice mnogih borilačkih fanova diljem svijeta.

Borba je na rasporedu 15. kolovoza na UFC 252 spektaklu koji će se održati u Las Vegasu.

Godinu dana nakon što je ga je umalo umirovio, Miočić sad stvarno ima priliku poslati Cormiera u mirovinu. Bivši prvak sam je to potvrdio, završetak trilogije sa Stipom bit će njegova posljednja borba u karijeri.

Stipe Miočić otkrio je što će se dogoditi s njegovom karijerom nakon završetka trilogije koja bi ga mogla zacementirati na mjestu najvećeg UFC-ova teškaša svih vremena.

Miočić je potvrdio kako će nastaviti karijeru dok god ga to zabavlja, bez obzira na to kako će završiti borba s Danielom Cormierom sljedeće subote.

Rekao je kako se osjeća sjajno te kako su odradili sjajne pripreme.




Iako je posljednje dvije godine Miočić fokusiran na Cormiera, ako iz UFC-a 252 izađe kao pobjednik, mogao bi se susresti s prvakom lake kategorije Jonom Jonesom koji, iako trenutno pregovara o većoj plaći, planira prijeći u tešku kategoriju, a Miočić je mogući susret a Jonesom komentirao riječima kako smatra da bi iz te borbe mogao izaći kao pobjednik, prenosi Themaclife.

STIPE OBJAVIO DA SE VRAĆA U KAVEZ: Izazivač mu se ‘unio u lice’: ‘Gotov si!’




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.