Photo: Profimedia

STIGLA I POBJEDA: Sjajan doseg Vatrenog u dvije velike lige

Autor: Ivor Krapac

Inter iz Milana došao je do uvjerljive gostujuće pobjede u devetom kolu talijanske Serie A, a na putu do 3:0 protiv Sassuola svoju je ulogu imao i Ivan Perišić, koji je igrao do 85. minute i svojim je nastupom ostvario doseg koji će pamtiti.

Perišiću je ova utakmica bila sveukupno 150. u najjačem rangu talijanskog klupskog nogometa, a nakon što je došao do tog jubileja, taj veliki broj pridružio je onom koji otprije ima iz njemačke 1. Bundeslige, u kojoj je u karijeri odigrao 134 utakmice.

Hrvatski reprezentativac time je postao jedini igrač koji je od sezone 2011./12. ubilježio najmanje 130 utakmica u najjačim ligama u Italiji i Njemačkoj.

Inter je u gostima slavio golovima Alexisa Sancheza (4′) i Roberta Gagliardinija (60′), a pomogao im je i autogol Vlada Chirichesa (14′).




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.