Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

SRPSKI MEDIJI SU SE MALO ZANIJELI! Ništa od Dinamovog talenta u srpskoj nogometnoj reprezentaciji

Autor: Gordan Šojat

Srpski mediji danas su se malo zanijeli kada su prenijeli kako su od HNS-u oteli dva igrača, Luku Dudukovića iz Dinama i Đulijana Đerića iz Lokomotive.

Ipak u slučaju Luke Dudukovića to nije točno. Mladi talent Dinama prošao je već prošao kroz mlađe hrvatske selekcije, a tu će i ostati.

“Da, nije istina što se piše, Luka Duduković neće nastupati za srpsku reprezentaciju. Uostalom, on je cijelo vrijeme u pogonu hrvatske U-16 reprezentacije s kojom je bio i na dva posljednja okupljanja u travnju i rujnu ove godine.” rekao je za 24sata Marjan Šišić, agent mladog igrača.

Luka Duduković je talentiran krilni igrač kojeg su srpski izbornici u veljači zvali u njihovu reprezentaciju, ali je mladi nogometaš i poslije toga branio boje Hrvatske.

“Luka Duduković je bio kod mene u U-16 reprezentaciji na jednom turniru. Osvojili smo prvo mjesto u rujnu u Osijeku na turniru u čast Vlatku Markoviću, a Duduković se pokazao kao jako dobar igrač. Ovo mi je prvi glas da će igrati za Srbiju.”, kazao nam je iznenađeni izbornik Tomislav Rukavina (46).

Tako je bilo da su tresla se brda a rodio se miš a okus senzacije mediji iz susjedstva će morati potražiti negdje drugdje.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.