SRPSKI MEDIJI PROZIVAJU BOYSE: Pohod naših navijača prozvali ‘ustaškim i fašističkim pirom po Italiji’, spominjali i pozdrav ZDS

Autor: DNEVNO HR

Susjedima vrag ponovno ne da mira, pa kao iz inata vide “ustaše” i “fašizam” gdje god se nađu hrvatski navijači.

Espreso piše kako je oko 6.000 Bad Blue Boysa “okupiralo” Milano, pazite samo taj izbor riječi. Nastavljaju da je boravak navijača bio obilježen brojnim incidentima, neredima i ekcesima. Zapelo im je da su osim tuče s Talijanima, pred početak organizirali i “fašistički” i “ustaški” pir, dakle ne jedan, nego oba, kao da postoji metodologija organizacije “ustaškog” pira koja se specifikacijama nužno odvaja od “fašističkog” pira. Premda ne ulaze u detalje oni su eto, vidjeli oba.

Doduše na snimci se jasno vidi podignuta desna ruka u vis, no Espreso čuje i uzvike “Za dom spremni”, a “Volim Dinamo” kao da im je na stranom jeziku. Eto demantija svima koji tvrde da govorimo istim jezikom. U ostalom, evo vam video pa poslušajte i sami.




Autor:DNEVNO HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.