Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija

SRPSKI MEDIJI: ‘NAVIJAČI HAJDUKA GNJUSNO NAVIJAJU!’ ‘Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina’

Autor: G.I.Š.

Mediji u Srbiji prepuni su napisao o utakmici između Gorice i Hajduka, koja je završila pobjedom Bilih 3:1, a komšije su u šoku zbog navijanja Torcide.

Tako Mondo donosi naslov:

“Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina!”: Veliki skandal, navijači Hajduka skandirali GNUSNE stvari!”

Naslov se odnosi na navijanje Torcide u prvom poluvremenu, a taj portal ga naziva “velikim skandalom”, a još su primijetili i transparent na sjevernoj tribini.

Upleli i Dinamo

Tako je Torcida izvjesila transparent “Kada mi trava pokrije grob, majko ne plači ti. Znaj da Hrvat neće biti rob niti će ga nestati!”, a i nadodali su kako su zapjevali pjesmu “Moja domovina”.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Srbi naravno zazivaju kažnjavanje Torcide od strane HNL-a, a dotakli su se i moguće utakmice Crvena zvezda Dinamo, ako se obije momčadi plasiraju u zadnji krug doigravanja za Ligu prvaka.




Kako pišu misle kako bi UEFA trebala reagirati na skandalozne ustaške simbole koji su viđeni prije nekoliko dana na utakmici Dinama, a i spekuliraju o mogućem zatvaranju Maksimira za tu potencijalnu utakmicu.

Naravno, isti ti mediji nemaju problema sa Crvenom zvezdom i njihovim sramotnim parolama nedavno povodom obljetnice Oluje…




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.